Publicat la: 30.06.2014. 20:18 / 4.664 views

DSP BUZĂU: „APA DE LA ROBINET ESTE BUNĂ DE BĂUT” DOAR UN AVERTISMENT ÎN 2014 PENTRU COMPANIA DE APĂ

 Cu toţii ne plângem de calitatea si mai ales gustul cu puternic iz de clor al apei potabile furnizate buzoienilor de Compania de Apă.  

APA ROBINETÎnsă, potrivit reprezentanţilor DSP Buzau apa furnizată buzoienilor este excelentă pentru băut.

Mai mult, reprezentanţii DSP, susţin că sesizările buzoienilor sunt nefondate din moment ce apa este tulbure doar de sărbători sau când se execută lucrări anumite lucrări.

Totuşi, se recunoaşte că sunt unele probleme în condiţiile în care asociaţiile de proprietari sunt informate atunci când apa nu este potabilă.

Directorul DSP admite totuşi că s-au luat şi măsuri de sancţionare a Companiei de Apă în anii precedenţi. În 2014 n-a fost necesar necesar decât un avertisment.

Pentru calitatea excepţională a apei de la robinete, buzoienii vor fi nevoiţi să plătească, începând cu luna iulie un preţ majorat cu 10%. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!