Publicat la: 03.07.2020. 11:01 / 596 views

COMUNICAT IMPORTANT TRANSMIS DE ION DIACONU, DIRECTOR GENERAL AL RAM BUZĂU

ramPrin prezenta, vă aducem la cunoştinţă că, în temeiul art. 71 alin.(1) din Legea nr. 85/2014, prin Încheierea de şedinţă din 02.07.2020 pronunţată de Tribunalul Buzău în Dosarul nr. 1133/114/2020 instanţa de judecată a admis cererea regiei şi a dispus intrarea în procedura generală a insolvenţei, a Regiei Autonome Municipale ”RAM” Buzău desemnându-se, în acest sens, ca administrator judiciar provizoriu, Casa de Insolvenţă Valahia IPURL şi Trust Insolvency SPRL.
Totodată, vă facem cunoscut că intrarea în insolvenţă a unităţii noastre, în această fază procedurală, nu afectează cu nimic asigurarea continuităţii serviciilor de furnizare energie termică către consumatorii de utilităţi, condiţionat de faptul ca în aceste clipe deosebite, prin care trece regia, să fiţi solidari cu instituţia noastră, în sensul de a vă achita în termen, contravaloarea serviciilor furnizate, către unitatea noastră.

Cu deosebit respect,
DIRECTOR GENERAL
Ion Diaconu

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!