Publicat la: 31.01.2019. 19:05 / 2.648 views

COMERCIANŢII DE LA OBELISC PROTESTEAZĂ

SUNTEŢI DE ACORD CU DESFIINŢAREA AFACERILOR DIN CENTRUL CRÂNGULUI?

buzoian 31 ian

 

 

 

 

 

 

 

Exista 6 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Toma are senzatia ca este invincibil, un fel de Terminator !😂 termina tot :polițiștii locali ,bazarul, maxi taxi, restaurantele din Crâng acum a venit rândul si cotomediilor🤣🤣 am auzit ca isi face control la cap 🤣!Dar acum umblă cu cerșeala pe la Dragnea sa-i dea bani 😂😂

 2. Rider spune:

  Au asfaltat străzile din Buzău de îți rupi mașina în două ,au creat locuri de munca de sau rupt,în schimb primaria buzau in frunte cu Toma Constantin este expert în falimentat!Au falimentat Metalurgica, bazar, maxi taxi, comercianții din centru, urmează si ram-ul acum sunt in vizor si micile afaceri de la crang cât și restaurantele , Toma esti cel mai pervers politician ales din România, te-aș întreba cum este sa stai cu miloaga la guvern si sa iti dea praful după tobă? Roata se învârte nu?Sa nu cumva sa devii un primar onorific cum va deveni Firea !

 3. Nume spune:

  Ultimul, Scarlat George Razvan cel care spunea ca a venit in Crang din 2018 e cumva privilegiatul care si-a pus rulota exact in mijlocul aleii principale de la intrarea la Obelisc?
  Privilegiat omul, vrei sau nu, trebuie sa treci pe langa ghereta lui si copii sunt pofticiosi si cer, ca nu stiu ei cum e cu civilizatia inca si comerciantii imorali profita de asta.

  Care din ei era ala care se folosea ilegal de imaginea lui Smiley pentru a vinde porumb fiert?

 4. Grigore spune:

  Amuzant cetateanul care mentioneaza de ocuparea ilegala a H-ului din Crang, nu stia probabil ca pe acel H s-a facut stapan Brebeanu care detine, printere multe alte proprietati iobiliare preluate de la stat si Campus.

 5. Enter spune:

  Adui aminte lui Toma de Nistor fost șef pe la SRI dar si de Costache, sa fie primul milion Aquator?Tare fericit mai era Tom de combinatiile sale😂 , ip-ul meu va spune multe…

 6. Eyes spune:

  Daca atingem zona politicului asistăm la dezertari in masa a fel si fel de acoperiți in politica :Tudose, Țuțuianu amintim că nașul lui Ponta este fostul șef SRI George Maior, dau o întoarcere în timp , prietenii mei de la cotidianul iau pus o serie de întrebări în 2017 lui Marcel Ciolacu daca ar avea legături cu SRI sau doi si un sfert si daca ar fi ofițer acoperit…. Ciolacu si Toma au avut o carieră politică fulminantă dar cine ia poziționat strategic ?Sa urmeze plecarea acestora (Toma+Ciolacu)ÎN Pro Romania?Vom asista în următoarea perioadă la un joc excelent pe scena politică, culorile si luminile vor reflecta si pe Buzău ;)!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!