Publicat la: 26.08.2020. 18:22 / 532 views

CÂND VA FI GATA PODUL DE LA VADU PAŞII? PREŞEDINTELE NEAGU, DESPRE REDESCHIDEREA CIRCULAŢIEI

Vești bune pentru buzoienii care ani de zile au așteptat redeschiderea circulației rutiere pe podul de la Vadu Pașii. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a anuțat că la sfârșitul acestui an lucrările vor fi finalizate, iar podul va deservi circulația rutieră.

pod vp 1 pod vp 3

După ani de zile în care au primit doar promisiuni, buzoienii care așteaptă redeschiderea podului de la Vadu Pașii, au motive de bucurie. Președintele Consiliului Județean, finanțatorul lucrării, anunță că la sfârșitul acestei toamne podul va fi redeschis.

În zonă se lucrează intens astfel incat muncitorii să toarne covorul asfaltic, însă constructorul este condiționat inclusiv de vreme.

Lucrarea este executată de un consorțiu ce are în componență, societatea SC Integral SA Buzău. Noul pod de la Vadu Pașii este construit cu bani de la Consiliul Județean Buzău și Ministerul Dezvoltării, investiția ridicându-se la peste 26 de milioane de lei. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Paul spune:

    Este deja in intirziere cu peste 1 an si nu va fi finalizat in acest an

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!