Publicat la: 04.09.2018. 18:56 / 706 views

BILETE SUPLIMENTATE PENTRU PENSIONARI. SE POATE PLECA PÂNĂ ÎN LUNA DECEMBRIE

Veste bună pentru pensionarii care nu au mai sperat la un sejur, anul acesta, într-o stațiune balneară. A fost suplimentat numărul de bilete de tratament alocate Casei Județene de Pensii. Cei interesați pot depune cereri pentru sejururile programate în următoarele trei luni.

pensii tratamentAlături de cele deja alocate în primăvară, la Buzău au mai fost repartizate peste 1.000 de bilete pentru seriile programate în această toamnă.

Ca în fiecare an, cele mai multe bilete au fost valorificate în perioada estivală, când s-au înregistrat cele mai multe cereri. Unii vârstnici se văd nevoiți să se mulțumească și cu un sejur în extrasezon.

Persoanele interesate de noile bilete pot depune cereri la sediul Casei Județene de Pensii.

Locurile suplimentate sunt pentru stațiuni atât de pe litoral, cât și din zona de munte. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!