Publicat la: 14.09.2020. 18:17 / 506 views

AUTOBUZELE TRANS BUS AJUNG ÎN ALTE 3 COMUNE. TRASEELE DEVIN FUNCŢIONALE DE LA 1 NOIEMBRIE

După luni întregi de demersuri, începând de la 1 noiembrie, autobuzele Tran Bus vor ajunge și la Ulmeni, Costești și Gherăseni. Societatea de transport are deja autobuzele necesare, doar documentația de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră mai trebuie rezolvată.

toaderSocietatea de transport local a făcut anunțul pe care îl așteptau de multă vreme locuitorii din zonele Ulmeni, Costești și Gherăseni. Astfel, începând cu data de 1 noiembrie, Trans Bus va  opera serviciul de transport public local și în cele 3 localități. De asemenea, se fac demersuri pentru alte patru localități din apropiere de municipiul Buzău.

Odată cu achiziționarea autobuzelor hibrid, societatea de transport are la dispoziție inclusiv autobuzele ce vor opera pe rutele respective. La acest moment mai trebuie făcute doar demersurile de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră.

Biletele vor fi disponibile la partenerii  Trans Bus de pe raza comunei Tisău, cât și la centrele de emitere bilete și abonamente. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. In comuna Largu cand o sa ajunga?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!