Publicat la: 26.02.2018. 19:19 / 811 views

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT. PESTE 2.400 REPARTIZATE LA BUZĂU

Au sosit biletele de tratament pentru pensionarii buzoieni. Sunt peste 2.400 repartizate de Casa Naţională de Pensii, pentru unităţile hoteliere aflate în subordinea Ministerului Muncii. La Buzău, numărul de cereri l-a depăşit deja pe cel al ofertelor.

casa pensii bon bilet

Spre deosebire de anul trecut, repartizarea biletelor de tratament s-a făcut la timp. Pentru Casa Judeţeană de Pensii au fost alocate peste 2400 de bilete, doar în staţiunile unde Ministerul Muncii are locaţii pentru tratament balnear şi de recuperare.

Anul acesta vor fi 19 serii de plecare în staţiuni, toate împărţite pe luni, până la sfârşitul lui noiembrie. Oficialii Casei Judeţene de Pensii le recomandă celor interesaţi să nu aplice în cereri exclusiv pentru perioada de vară, pentru că, astfel, riscă să nu primească bilete de tratament.

La nivelul Casei Judeţene de Pensii, numărul cererilor depuse este deja mai mare faţă de oferta alocată recent.

Cele  mai importante criterii de departajare la aprobarea biletelor de tratament ţin cont dacă solicitantul a beneficiat de un bilet de tratament în ultimii doi ani, categoria de pensie precum şi valoarea totală brută a drepturilor băneşti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!