Publicat la: 23.01.2018. 19:15 / 1.297 views

ATENŢIE LA GIRATORIU. SENSUL GIRATORIU DIN BARIERA PLOIEŞTI ESTE APROAPE FINALIZAT

Sensul giratoriu din Bariera Ploieşti se apropie de finalizare. El asigură accesul autovehiculelor către supermarketul care se construieşte pe terenul fostei fabrici de lapte. Primăria se va ocupa de amenajarea interiorului rondului unde, în timp, ar putea fi amplasat un monument.

giratoriu kaufland 3Lucrările de amplasare a sensului giratoriu din Bariera Ploieşti sunt în plină desfăşurare şi se apropie de final.

Deja, sensul de intrare în oraş a fost asfaltat şi în cel mai scurt timp, dacă vremea o va permite, lucrările la infrastructura rutieră vor fi finalizate.

Până atunci se circulă cu viteză redusă în zona lucrărilor, dar nu au apărut blocări ale traficului rutier sau aglomerări importante.

După ce construcţia va fi gata, Primăriei îi va reveni sarcina de a mobila interiorul rondului.

În acest scop, edilii au solicitat constructorului să racordeze sensul giratoriu la reţeaua de energie electrică şi la cea de apă.

Odată cu reabilitarea şi modernizarea Barierei Ploieşti, care ar trebui să demareze anul viitor, în interiorul sensului giratoriu ar putea fi amplasat un monument de for public.

Sensul giratoriu are rolul de a permite accesul autovehiculelor în noul supermarket construit pe terenul fostei fabrici de lapte şi de a asigura totodată şi fluidizarea traficului auto la intrarea în oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!