Publicat la: 03.04.2020. 19:03 / 480 views

ANUNŢ PUBLIC AL S.C. FRANKFURT IMPEX PROD SRL

SC FRANKFURT IMPEX PROD SRL, titularĂ  a  proiectului: ,,Schimbare destinaţie fânar în unitate de tranşare şi curăţare cap picioare, stomace”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Buzău, nu se supune evaluării impactului asupra mediului,  nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru  proiectul sus mentionat,  propus a fi amplasament  în sat Verneşti,  comuna Verneşti,  judeţul Buzău. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet www.apmbuzau.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării  anunţului, pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

În cazul în care nu sunt observaţii justificate din partea publicului, APM Buzău va emite Decizia etapei de încadrare.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!