Publicat la: 20.06.2019. 18:12 / 386 views

ANTI ŢÂNŢARI. CAMPANIE PERMANENTĂ DE DEZINSECŢIE

Înmulţirea excesivă a ţânţarilor a produs măsuri excepţionale din partea Municipalităţii. Spaţiile verzi din oraş sunt cosite de lucrătorii Urbisului, apoi se face dezinsecţie la sol. În cele trei parcuri municipale mari se intervine permanent.

dezinsectie tantariBuzoienii se confruntă în acestă perioadă nu numai cu căldura excesivă, ci şi cu o invazie de ţânţari.

Înmulţirea peste măsură a micilor insecte a făcut ca şi măsurile luate de Municipalitate să fie deosebite.

Astfel, dezinsecţia la sol se face în paralel cu cosirea spaţiilor verzi, în toate cartierele oraşului.

Mâine, de exemplu, se va face dezinsecţie la sol în zona bulevardului 1 Decembrie şi a străzilor Viitorului şi Independenţei.

Indiferent la ce oră se împrăştie substanţele împotriva insectelor, acestea nu au repercusiuni asupra locuitorilor oraşului sau animalelor.

Cele trei parcuri mari din municipiu au parte de un tratament şi mai drastic pentru că aici, reprizele de dezinsecţie la sol sunt făcute permanent, la intervale de timp destul de scurte.

În plus, în afară de dezinsecţiile făcute la sol pe toată suprafaţa oraşului, în curând se va recurge la un al doilea aviotratament, pentru ca substanţele să ajungă şi acolo unde nu au reuşit să fie împrăştiate de lucrătorii de la RER. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!