Publicat la: 30.03.2013. 21:25 / 6.646 views

ALARMĂ ASEARĂ LA KAUFLAND. CUMPĂRĂTORII AU FOST EVACUAŢI DIN MAGAZIN ! (VIDEO)

Incident  aseară la magazinul Kaufland din Buzău. Salariaţi şi clienţi ai magazinului au fost alertaţi mai întâi de alarmele sonore şi luminoase care au pornit cu intensitate. Intrigaţi de zgomot clienţii şi-au continuat totuşi cumpărăturile deşi printre ei anumiţi angajaţi se deplasau în fugă cu îngrijorare pe feţe. După aproape 5 minute, în difuzoare, o voce gravă, preînregistrată, i-a somat pe clienţi şi angajaţi să părăsească de urgenţă magazinul.  Nedumeriţi, unii clienţi au crezut iniţial că la mijloc este o glumă. Însă, mesajul se repeta non-stop, iar în jur, mulţi clienţi şi-au abandonat îngrijoraţi cărucioarele cu cumpărături şi au plecat în grabă spre casele de marcat. În jur de o sută de clienţi au aşteptat preţ de un sfert de oră în faţa magazinului, interval în care a continuat să sune alarma.

 

 

 După aproape un sfert de oră alarma s-a oprit, iar clienţii au putut reintra în magazin, unde şi-au recuperat coşurile cu cumpărături. Angajaţii s-au ferit să spună din ce cauză a pornit alarma, dacă a existat un pericol iminent sau la mijloc a fost vorba de un incident de natură tehnică. 

 

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!