Publicat la: 01.02.2018. 19:20 / 1.052 views

A FOST ELIMINATĂ TAXA ÎN OBOR, DAR A CRESCUT PREŢUL BILETULUI LA TALCIOC

Una caldă, una rece din partea SC Pieţe Târguri şi Oboare. Societatea Primăriei a decis să elimine taxa de intrare pentru vânzători în târgul de animale, sperând că în acest fel îi va determina pe comercianţi să revină în obor în mumăr mai mare. De partea cealaltă, însă, s-a decis creşterea biletului de intrare în Talcioc, de la un leu la doi lei de persoană.

talciocÎn ultima perioadă, Oborul de animale este aproape pustiu. Vânzătorii de animale preferă să îşi îndrepte paşii către alte târguri, astfel că nici cumpărătorii nu mai caută marfa în locul în care anii trecuţi aproape că nu aveai loc să te mişti. Pentru a-i determina pe comercianţi să revină, conducerea SC Pieţe Târguri şi Oboare a decis să elimine taxa pe care vânzătorii erau nevoiţi să o plătească pentru fiecare animal în parte.

În ceea ce îi priveşte pe cei care obişnuiau să viziteze Talciocul din Drăgaică, vestea nu este una tocmai bună. Începând din acest an, preţul unui bilet a crescut de la 1 leu la doi lei. Sumele colectate se vor regăsi în investiţiile pe care societatea intenţionează să le facă în incinta târgului Drăgaica.

Pentru că în ultima perioadă, buzoienii au reclamat cozile uriaşe care se formează în fiecare duminică la intrarea în Talcioc, societatea Pieţe Târguri şi Oboare oferă posibilitatea celor interesaţi să achiziţioneze cartele cu mai multe intrări, iar în acest fel se vor ocoli casele de bilete. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!