Publicat la: 14.04.2020. 18:19 / 353 views

540 DE BUZOIENI, ÎN CARANTINĂ. ALŢI 475 SE AFLĂ ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

Numărul buzoienilor aflaţi în izolare la domiciliu continuă să scadă, în timp ce tot mai mulţi cetăţeni sunt plasaţi în regim de carantină. Ieri, la Buzău, a fost confirmat al paisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus.

situatia epidemiologica 14 apr540 de buzoieni se află în carantină, cu doisprezece mai mult decât ieri, în timp ce alţi 475 sunt în izolare la domiciliu. Numărul de cazuri confirmate la nivel de judeţ a crescut la 14.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 312 poliţişti,peste 100 de jandarmi, 163 poliţişti locali şi 56 militari din cadrul MApN.

Jandarmii buzoieni, alături de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, poliţişti, poliţişti locali şi militari au fost angrenaţi în mai multe acţiuni desfăşurate pe raza judeţului pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă.

 În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 8 sancţiuni contraventionale, în  valoare de peste 9.800 lei. De asemenea, au fost întocmite de către jandarmi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”, faptă prevăzută de art.352 alin. 1 Cod Penal, unei persoane care, fiind internată într-un centru de carantină, nu a respectat regulile stabilite de autorităţile sanitare.

Totodată, structurile IPJ Buzău, împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, au fost verificate 627de persoane şi nu au fost constatate abateri. Auf ost aplicate 327 de sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, în valoare totală de peste 420.000 de lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!