Publicat la: 19.12.2017. 19:25 / 1.763 views

MEDICUL ADRIAN ZOICAN, DETRONAT DE LA ŞEFIA PNL MUNICIPIU! CONDUCEREA ORGANIZAŢIEI A FOST DIZOLVATĂ PRINTR-O DECIZIE A BPJ

zoicanÎntrunit marţi seară, Biroul Politic Judeţean al PNL Buzău a decis dizolvarea conducerii organizaţiei municipale a liberalilor. Automat, medicul Adrian Zoican a rămas fără funcţia de preşedinte al filialei.

De mai multe luni, lui Zoican i se reproşează lipsa de organizare, mai ales în privinţa faptului că nu ar fi reuşit să formeze filialele de sector din municipiu. I s-a dat şi un termen de mobilizare a oamenilor de partid, însă doctorul Adrian Zoican a fost pus pe lista neagră a reformei iniţiate de preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

De altfel, în primăvara acestui an, cei doi  s-au duelat pentru prima funcţie din organizaţia judeţeană, votul dat de delegaţi fiind înclinat în favoarea parlamentarului liberal.

Încercări de dizolvare a conducerii organizaţiei municipale Buzău au mai existat, însă hotărârea a fost amânată până astăzi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!