Publicat la: 28.04.2017. 18:05 / 3.882 views

ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI. MANIFESTĂRI ÎN FAŢA PREFECTURII BUZĂU

Veteranii de război au fost sărbătăriţi, astăzi, în cadrul unor manifestări organizate în faţa Prefecturii Buzău. Oficialii au depus coroane şi jerbe de flori la Monumentul din parcul din faţa Casei Albe, apoi le-au oferit vârstnicilor participanţi dimplome de onoare. Evenimentul s-a încheiat cu obişnuita paradă a militarilor.

ziua veteranilor 6Manifestările ocazionate de Ziua Veteranilor de Război au început în parcul din faţa Casei Albe, cu o slujbă religioasă şi a continuat cu discursurile oficialităţilor. A urmat momentul depunerii de coroane şi jerbe de flori din partea autorităţilor şi a altor participanţi la eveniment. Mulţi dintre veteranii de război şi-au adus aminte de momentele de groază trăite pe câmpul de luptă.

Tot la evenimentul de astăzi, mai mulţi veterani au primit din partea autorităţilor diplome de onoare şi flori, în semn de recunoştinţă. Manifestările s-au încheiat cu o defilare a militarilor din Garnizoana Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!