Publicat la: 01.10.2019. 18:27 / 447 views

ZIUA SENIORILOR. PERSOANELE DE VÂRSTA A TREIA, OMAGIATE LA PALATUL COMUNAL

În fiecare an, în toată lumea, pe 1 octombrie este sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. De mai mulţi ani a devenit deja o tradiţie ca bunicii şi străbunicii buzoienilor să fie invitaţi la Primărie de ziua lor.

seniori 1Astăzi, aproape 800 de familii s-au întâlnit în Palatul Comunal, unde au primit mici atenţii din partea edililor.

Bucuria de a se întâlni şi emoţia pricinuită de faptul că mai marii urbei nu i-au uitat, i-au făcut să treacă mai uşor peste oboseala – firească la vârsta lor  -de a se deplasa până la Primărie.

Printre invitaţi s-au numărat şi cuplurile care au reuşit să obţină o performanţă de peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Mulţi dintre bunicii şi străbunicii prezenţi astăzi la Palatul Comunal au depăşit deja 9 decenii de viaţă şi îşi doresc să mai poată participa la astfel de evenimente emoţionante pentru toată lumea şi în anii următori

La finalul întâlnirii, toţi seniorii prezenţi au primit câte un mic cadou în bani, iar doamnele au primit şi câte o floare care le-a readus culoarea în obraji.

Pentru cei care au serbat anul acesta „nunta de aur”, cadourile, masa şi dansul au fost organizate la restaurant, unde invitaţii au putut urmări şi un program artistic.

La mulţi ani tuturor şi le urăm să se poată revedea la Primărie, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, multă vreme de acum de acum înainte. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!