Publicat la: 26.03.2019. 19:12 / 423 views

ZIUA PORŢILOR DESCHISE, LA MESERII ŞI SERVICII. PESTE 300 DE ELEVI DE GIMNAZIU, ÎN VIZITĂ

Peste 300 de viitori absolvenţi de gimnaziu au vizitat, astăzi, Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii din Buzău. Ei au fost invitaţi să vadă cum decurg activităţile practice pentru tinerii care doresc să devină bucătari, ospătari sau să se specializeze în meseria de frizer/stilist. 

meserii 4Elevii şi profesorii de la Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii au pregătit pentru oaspeţi mai multe demonstraţii, în toate atelierele şi laboratoarele de lucru din dotarea unităţii de învăţământ. La prezentarea avantajelor pentru tinerii care aleg alimentaţia publică, unul dintre absolvenţii liceului, devenit bucătar la o pensiune din Berca, le-a vorbit elevilor de gimnaziu.

Printre cei care au discutat cu viitorii absolvenţi de gimnaziu au fost şi reprezentanţii agenţilor economici care colaborează cu Liceul de Meserii şi Servicii.

Şi liceenii i-au încurajat pe elevi să aleagă una dintre specializările unităţii de învăţământ tehnologic.

Mai mulţi elevi au fost încântaţi de ceea ce au văzut în liceul vizitat şi s-au arătat interesaţi să urmeze cursurile şcolii profesionale.

Evenimentul a făcut parte din calendarul activităţilor dedicate “Săptămânii meseriilor”.

La activităţile de azi, peste 300 de elevi de gimnaziu de la şcoli din oraş şi din mediul rural au trecut pragul Liceului Tehnologic de Meserii şi Servicii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!