Publicat la: 15.01.2019. 19:13 / 647 views

ZIUA CULTURII, SĂRBĂTORITĂ LA MUZEU. A FOST LANSATĂ OFERTA CULTURAL-EDUCATIVĂ ŞI ŞTIINŢIFICĂ

Oferta cultural-educativă şi ştiinţifică a Muzeului Judeţean pentru anul în curs a demarat astăzi, de Ziua Culturii Naţionale. Invitați de seamă au fost prezenți în amfiteatrul Muzeului și au felicitat conducerea pentru evenimentele organizate în ultimii ani.

muzeu conferintaMuzeul Judeţean a demarat astăzi 15 ianuarie, când se sărbătorește Ziua Culturii Naţionale, seria de activităţi prevăzute pentru anul în curs. Ca obiectiv principal, echipa managerială și-a propus continuarea seriei activităților menite să aducă din ce în ce mai mulți vizitatori la instituția de cultură.

Reprezentanții Consiliului Județean au felicitat conducerea instituției de cultură pentru evenimentele organizate în ultima perioadă, lucru ce a făcut ca Muzeul Județean Buzău să fie cunoscut chiar pe plan național.

Și senatorul Lucian Romașcanu, fost ministru al culturii, a fost prezent astăzi în amfiteatrul Muzeului și și-a exprimat aprecierea pentru implicarea instituțiilor locale în promovarea culturii.

La evenimentul de astăzi au participat și militari buzoieni, dornici să viziteze explozițiile, unele dintre ele unice la nivel național. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!