Publicat la: 31.08.2020. 19:14 / 295 views

ZIUA CU CELE MAI PUȚINE CAZURI. UN DECES, 12 CONFIRMĂRI ȘI UN FOCAR NOU

Azi a fost ziua cu cele mai puține cazuri raportate în ultima perioadă. Doar 12 persoane au fost diagnosticate cu Covid, în ultimele 24 de ore. Între timp, un nou focar de coronavirus a apărut la un spital privat din Pătârlagele. Pe de altă parte, astăzi, autoritățile județene au decis condițiile de redeschidere a restaurantelor și cafenelelor.

spital coronaUn deces și doar 12 cazuri noi de Covid au fost raportate în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău.

Tot astăzi, D.S.P. a confirmat un nou focar de coronavirus, la o unitate medicală din județ. Zece pacienți de la spitalul privat “Sf. Sava” din Pătârlagele au fost diagnosticați cu SARS-COV2.

De mâine, restaurantele și cafenele se redeschid, decizia fiind discutată astăzi și în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Totuși, autoritățile județene pot reveni asupra unor situații speciale, dacă rata de incidență a îmbolnăvirilor va crește.  

La nivelul municipiului Buzău, în ultimele două săptămâni, au fost înregistrate aproape 250 de cazuri noi de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!