Publicat la: 10.07.2018. 18:42 / 845 views

ZILELE MONTEORULUI, UN BUN PRILEJ PENTRU TURIŞTI DE A VIZITA STAŢIUNEA

Staţiunea Sărata Monteoru devine vara zona cea mai căutată de locuitorii Buzăului, atât pentru ştrandurile cu apă sărată, cât şi pentru evenimentele organizate aici. Sărbătoarea „Zilele Monteorului” a devenit deja tradiţională şi a ajuns la a noua ediţie. Anul acesta evenimentul se va desfăşura între 21 şi 22 iulie, cu câte un spectacol artistic în fiecare zi.

monteoru lorenaŞi anul acesta „Zilele Monteorului”  se vor sărbători în cea de-a doua parte a lunii iulie, când se speră că ploile se vor mai potoli şi nu vor goni turiştii din staţiune

Ca şi în anii anteriori, sărbatoarea se va desfăşura pe parcursul a două zile, între 21 şi 22 iulie, conform unui program bine stabilit, pe terenul de fotbal din localitate.

În fiecare seară vor avea loc spectacole cu invitaţi de renume.

Tot sâmbătă se va deschide şi un târg în care meşterii populari vor expune obiecte confecţionate manual şi unde vor putea fi cumpărate şi produse alimentare tradiţionale.

Duminică, ziua va începe cu binecunoscuta paradă a costumelor populare, însoţită de câteva atelaje şi de un alai de maşini de epocă.

Cei care vor ajunge la Monteoru cu maşinile personale au la dispoziţie parcări cu plată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!