Publicat la: 07.07.2017. 18:02 / 1.165 views

ZILELE MONTEORULUI. PARADA COSTUMELOR POPULARE ŞI CONCERTE

Staţiunea Sărata Monteoru devine vara zona cea mai căutată de locuitorii Buzăului, atât pentru ştrandurile cu apă sărată, cât şi pentru evenimentele organizate aici. Zilele Monteorului au devenit o sărbătoare tradiţională care a ajuns deja la a opta ediţie. Anul acesta evenimentul se va desfăşura între 22 şi 23 iulie, cu câte un spectacol artistic în fiecare zi.      

zilele monteoruAnul acesta Zilele Monteorului se vor sărbători mai târziu decât în anii anteriori, când sărbătoarea staţiunii Sărata Monteoru se desfăşura în primul weekend din luna iulie.

Buzoienii sunt invitaţi în weekendul din 22-23 iulie la Monteoru să se bucure de atmosfera festivă din staţiune şi de spectacolele pregătite de organizatori.

În cea de-a doua zi de sărbătoare va avea loc parada costumelor populare, începând cu ora 11.

Pe scena ridicată pe terenul de fotbal vor performa, rând pe rând, ansambluri folclorice din judeţul Buzău până la ora 17, când va începe spectacolul de final.

În cele două zile, în staţiune va funcţiona şi un târg de produse tradiţionale.

Vizitatorii din municipiul Buzău vor beneficia de transport gratuit, dus – întors, din oră în oră, cu autobuze de la Trans Bus.

Punctul de îmbarcare din Buzău va fi Poarta Crângului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!