ZECI DE ŞOFERI, TRAŞI PE DREAPTA. ACŢIUNEA A AVUT LOC PE DN2 E85

ZECI DE ŞOFERI, TRAŞI PE DREAPTA. ACŢIUNEA A AVUT LOC  PE DN2 E85

Zeci de şoferi au fost azi traşi pe dreapta şi li s-a cerut să sufle în aparatul Drager, în cadrul unei acţiuni preventive, organizată de poliţia rutieră. Conducătorilor auto li s-au înmânat şi materiale ce conţineau statistici despre victimele rezultate în urma accidentelor produse pe fondul consumului de alcool.

rutier actiune 1Dis de dimineaţă, zeci de şoferi ce tranzitau judeţul Buzău pe DN2 E85 au fost traşi pe dreapta de poliţiştii de la rutieră, fiind testaţi cu aparatul Drager. De asemenea, participanţilor la trafic li s-au înmânat mai multe pliante ce conţineau date despre numărul victimelor rezultate în urma accidentelor produse pe fondul consumului de alcool.

Acţiunea de azi face parte dintr-un program mai amplu, implementat la nivel european, cu rol de a diminua, pe cât posibil, numărul accidentelor rutiere.

Îmbucurător a fost faptul că niciunul dintre şoferii traşi azi pe dreapta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Asta deşi, bilanţul anului 2017 este unul îngrijorător pentru autorităţi, cu un număr crescut de conducători auto prinşi băuţi în trafic.

Numai în 2017,  accidentele produse din cauza consumului de alcool au generat peste 200 de victime. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Tragedie la scăldat

02.08.21 20:07 Ultima modificare 02.08.21 20:07

Tragedie la scăldat, în weekend. Un tânăr și-a pierdut viața în lacul format dintr-o zonă de excavații de pe raza satului Potoceni, în apropiere de…