Publicat la: 28.02.2018. 19:24 / 2.042 views

ZECI DE ŞCOLI ÎNCHISE. NICI LA LICEUL DE CHIMIE DIN BUZĂU NU S-A ÎNVĂŢAT

După închiderea drumurilor naţionale şi din cauza vremii capricioase de la orele dimineţii, cursurile a zeci de grădiniţe, şcoli şi licee au fost suspendate. Cele mai multe unităţi de învăţământ în care nu s-a învăţat astăzi sunt din sud-estul  judeţului, zona cea mai afectată, de altfel, de ninsori şi viscol. Nici la Liceul de Chimie din Buzău nu s-au făcut cursuri. Majoritatea elevilor de aici sunt navetişti, care nu au putut ajunge la liceu. 

liceuLa primele ore ale dimineţii, directorii de şcoli din zona de câmpie a judeţului au avut misiunea de a decide dacă pot susţine cursuri, în condiţiile în care drumurile de acces către unităţi deveniseră împracticabile, iar în anumite situaţii ninsoarea şi viscolul puternic ar fi îngreunat drumul elevilor către şcoli. Nu mai puţin de 34 de grădiniţe, şcoli şi lidee au fost închise.

Responsabilii din educaţia buzoiană susţin că au existat şi profesori care nu au reuşit să ajungă la unităţile de învăţământ.

Astfel de probleme au fost întâmpinte în majoritatea unităţilor de învăţământ din sud-estul judeţului Buzău.

Nici la Liceul de Chimie “Costin Neniţescu” din municipiul Buzău nu s-a învăţat. Profesorii au constatat că mulţi elevi nu au putut ajunge de dimineaţă la ore, astfel că directorii au luat decizia suspendării cursurilor.

Pentru mâine, având în vedere că previziunile meteorologilor nu mai anunţă ninsoare viscolită, şcolile cu probleme ar putea fi redeschise. Directorii vor comunica deciziile în timp util. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!