Publicat la: 15.03.2019. 19:14 / 813 views

ZECI DE POLIŢIŞTI, DONATORI DE SÂNGE. AU RĂSPUNS CAMPANIEI CENTRULUI DE TRANSFUZII

Astăzi, zeci de poliţişti buzoieni au donat sânge. Ei s-au alăturat, astfel, unei campanii umanitare iniţiate de Centrul de Transfuzii. Poliţia buzoiană a răspuns invitaţiei lansate de Centrul de Transfuzii, în cadrul unei campanii umanitare, pe fondul diminuării numărului de donatori.

donatori 1Centrul de Transfuzii a lansat un apel către toate instituţiile militarizate de a se alătura campaniei umanitare, mai ales că, în această perioadă a anului, numărul donatorilor de la Buzău este foarte mic.

Astăzi au donat sânge 50 de poliţişti de la toate structurile din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!