Publicat la: 27.09.2020. 14:04 / 364 views

ZECI DE PACIENŢI CU COVID VOTEAZĂ. 8 SUNT ÎN SPITAL, ALŢI 37 SUNT ACASĂ

Misiune delicată pentru cei care merg cu urna mobilă la pacienții cu coronavirus care au solicitat să voteze. În Spital, membrii comisiei trebuie să poarte combinezoane. Urna mobilă va fi prezentă și acasă la zeci de buzoieni cu COVID.

urna mobila 2Urna mobilă a fost solicitată în municipiul Buzău și la zeci de pacienți cu coronavirus. Opt dintre aceștia se află internați la secția Gârlași a Spitalului Județean de Urgență. Vor vota și alte persoane spitalizate, dar nu diagnosticate cu COVID.

Urna mobilă a fost cerută și de 37 de pacienți cu SARS-COV2 din orașul Buzău, aflați în carantină la domiciliu.

Între timp, în județul Buzău, au fost anunțate nouă cazuri noi de coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!