Publicat la: 07.04.2020. 20:24 / 431 views

ZECI DE MII DE MĂŞTI, REPARTIZATE LA BUZĂU. VOR FI ÎMPĂRŢITE ANUMITOR CATEGORII DE PERSOANE

Ajutor important pentru cei aflaţi în prima linie, dar şi pentru categoriile de persoane vulnerabile în faţa COVID-19. Un lot cu zeci de mii de măşti chirurgicale a fost repartizat către judeţul Buzău, pentru a ajunge la medicii de familie, la persoanele vârstnice şi la bolnavi cronic, precum şi la cadrele Ministerului de Interne.

masti chirurgicale 1 masti chirurgicale 2

Informaţia legată de repartizării măştilor chirurgicale pentru judeţul Buzău a fost furnizată de Prefectura Buzău. Potrivit oficialilor de la Casa Albă, în judeţul nostru vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecţie:

  • Medici de familie
  • Persoane vârstnice şi bolnavi cronic
  • Cadre ale Ministerului Afacerilor Interne

Pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măşti de protecţie, care vor fi puse la dispoziţia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor.

Pentru persoanele vârstnice şi pentru bolnavi cronic se vor distribui 22.900 de măşti, prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău.

De asemenea, cadrele MAI vor primi măşti chirurgicale de protecţie. Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măşti centralizate la nivel naţional vor fi distribuite în teritoriu, printre care se numără şi judeţul Buzău.

Punerea la dispoziţie a măştilor către beneficiari se va desfăşura, conform ordinului de la nivel central, până pe data de 10 aprilie, au mai anunţat oficialii de la Casa Albă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!