Publicat la: 20.08.2018. 18:16 / 473 views

ZECI DE CANDIDAŢI ABSENŢI DE LA PRIMA PROBĂ. A ÎNCEPUT A DOUA SESIUNE A BACALAUREATULUI

Sute de absolvenţi de liceu au susţinut, astăzi, prima probă a bacalaureatului, sesiunea a doua. Ei au avut la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele la limba şi literatura română. Cei mai mulţi dintre candidaţi au fost repartizaţi la centrul de examen de la Liceul Tehnologic “Henri Coandă.” Mulţi au ieşit după doar două ore de la momentul primirii cerinţelor.

bac toamna 1De la proba de azi au absentat zeci de elevi, din cei peste 400 aflaţi pe lista de înscrieri.

În premieră, Inspectoratul Școlar a avut pe lista celor arondaţi comisiei de examen de la Buzău şi tineri din alte judeţe. Este vorba despre absolvenţi ai unor licee sau specializări neacreditate, dar care au dat examen tot în judeţele de provenienţă.

Bacalaureatul continuă miercuri, când este programată proba obligatorie a profilului. Cei mai mulţi au de susţinut testarea la matematică. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!