Zbor frânt pentru Phoenix, în Cupa României. Echipa din Poșta Câlnău eliminată în primul tur

Zbor frânt pentru Phoenix, în Cupa României. Echipa din Poșta Câlnău eliminată în primul tur

Reprezentanta județului Buzău a fost eliminată, ieri, în primul tur al Cupei României. Phoenix a trebuit să se recunoască învinsă în fața celor de la CSO Plopeni, echipă antrenată de buzoianul Pompiliu Stoica.

Populara competiție a surprizelor a debutat ieri, nefericit, pentru reprezentanta județului Buzău. Câștigătoarea Cupei la nivel local, Phoenix Poșta Câlnău, a trebuit să se recunoască învinsă în fața celor de la CSO Plopeni.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 30, prin Vasile Popescu, spre bucuria întregii delegații conduse chiar de buzoianul Pompiliu Stoica. Phoenix a reușit egalarea, cu câteva minute înainte de pauză, prin Alin Rădulescu.

Actul secund a dat însă câștig de cauză echipei prahovene. Oaspeții au reușit să înscrie de două ori prin Alexandru Crăciun în minutul 61 și cătălin Vlad, minutul 75, DIN Penalty.

În acest tur au participat 82 de echipe, 34 de cluburi calificate din faza pe județ și 48 din liga a 3-a, rezultând astfel 41 de partide stabilite de Federația Română de Fotbal pe criteriu geografic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și