Publicat la: 07.04.2021. 19:09 / 148 views

ZĂPADĂ, ÎN APRILIE. A NINS ÎN ZONA DE MUNTE A JUDEȚULUI

Zeci de fotografii și filmulețe care surprind episodul ninsorii de azi au fost postate de localnicii din zona de munte a județului. La Lopătari și Bisoca, peisajul a amintit mai degrabă de lunile hibernale, nicidecum de o lună de primăvară.

zapada la munte in aprilie 2021zapada la munte in aprilieToată iarna, buzoienii din zona de munte a județului au așteptat o ninsoare consistentă, fenomen meteorologic care a întârziat să apară. În schimb, azi, aproape de finele primei decade a lunii aprilie, localnicii au observat cum fulgii de zăpadă cad necontenit. Imediat, spațiul virtual a fost luat cu asalt de poze și filmulețe care au imortalizat momentul.

Este cert că stradul de zăpadă nu va rezista iar fulgii căzuți astăzi se vor topi relativ repede, însă rămâne uimirea legată de schimbarea bruscă a vremii.

Meteorologii anunță o răcire a vremii în majoritatea regiunilor, devenind deosebit de rece pentru această perioadă. O atenționare cod galben valabilă până mâine vizează și zona de munte a judetului Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!