Publicat la: 30.05.2017. 17:53 / 862 views

ZÂMBET DE COPIL. UN SPECTACOL AL LICEULUI DE ARTE

Elevii de toate vârstele de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” au prezentat astăzi un spectacol plin de viaţă pentru toţi copiii din Buzău. Micii spectatori au cântat , au dansat şi s-au bucurat laolaltă cu cei de pe scenă. Şi pentru că se apropie Ziua Copilului, cu toţii au primit baloane colorate şi dulciuri din partea Consiliului Judeţean.

spectacol cjElevii de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” au prezentat astăzi un spectacol  plin de viaţă şi de voie bună pentru colegii lor, dar şi pentru ceilalţi copii din Buzău.

Ei au sărbătorit în avans Ziua Copilului si au avut parte de susţinerea Consiliului Judeţean.

Pentru câteva ore, muzica, dansul şi poveştile au fost stăpâne în sala de spectacol şi spectatorii s-au integrat perfect în atmosferă. Ei au cântat şi au dansat laolaltă cu cei de pe scenă iar aplauzele au răsunat după fiecare număr prezentat.

Punctul culminant va fi pe 1 Iunie, când vor sarbători cu toţii Ziua Internaţională a Copilului.

În acest an ziua de 1 iunie a fost declarată zi liberă şi pentru părinţi sau bunici.

Seara, va fi aprinsă instalaţia de iluminat nocturn de pe stadionul Gloria unde sute de copii vor putea participa la o competiţie de fotbal juvenil, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Consiliul Judeţean a pregătit mici cadouri, ce vor fi împărţite tuturor copiilor prezenţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!