Publicat la: 13.10.2017. 18:12 / 976 views

WEEKEND CU DERBY-URI, LA BUZĂU. SCM – STEAUA LA HANDBAL, GLORIA – BUCOVINA LA RUGBY

Meciuri importante, programate, mâine, la Buzău. Dimineaţa, rugbiştii antrenaţi de Costică Merşoiu primesc, pe Arena „Prinţul Şerban Ghica”, pe Bucovina Suceava, campioana Diviziei Naţionale de Seniori a sezonului trecut, pentru ca după-amiaza, elevele lui Romeo Ilie să joace cu Steaua, în Sala „Romeo Iamandi”.

handbalSeria derby-urilor va fi deschisă de la ora 10  pe Stadionul „Prinţul Ghica”. Echipa de rugby a clubului municipal va primi pe Bucovina Suceava, formaţia care a câştigat, oarecum surprinzător, Divizia Naţională de Seniori, în sezonul trecut. Din cauza problemelor financiare, sucevenii au spus pas Superligii iar între timp au pierdut câţiva titulari, plecaţi către alte cluburi. În acest context, elevii lui Costică Merşoiu pleacă din postura de favoriţi iar o victorie ar putea însemna un pas important în lupta pentru promovare. SCM Gloria se află pe locul al doilea în DNS, la egalitate cu marea rivală CS Năvodari, cu 10 puncte.

De la ora 18, va veni rândul handbalistelor să continue cursa pentru promovarea directă în liga naţională. Buzoiencele revin în Sala Romeo Iamandi, după un parcurs excelent şi o victorie în deplasare, cu Ştiinţa Bucureşti. Handbalistele vor juca împotriva unei echipe puternice, Steaua Bucureşti. Cum secţia de handbal a bucureştencelor este în plină remaniere, buzoiencele sunt mari favorite, pentru o a cincea victorie consecutivă.

Accesul la ambele partide va fi gratuit. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!