Publicat la: 19.12.2019. 19:40 / 509 views

VREA AL DOILEA MANDAT. TOMA A ANUNŢAT PUBLIC CĂ VA CANDIDA LA PRIMĂRIE

De curând, primarul Toma i-a anunţat pe buzoieni că va candida şi la anul pentru funcţia de primar al Buzăului. Încă un mandat i-ar fi absolut necesar pentru a duce la bun sfârşit proiectele propuse la venirea sa în Primărie. Dorinţa sa cea mai mare este de a transforma oraşul în cel mai important centru urban din sud-estul României.

toma sincronDuminica primarul Constantin Toma a iniţiat mitingul de susţinere pentru Costel Vânătoru.

Tot atunci, profitând de faptul că erau prezenţi mulţi buzoieni, acesta a anunţat public că va candida şi anul viitor pentru fotoliul de edil şef al Buzăului.

Visul primarului este ca Buzăul să devină în timp cel mai important oraş din sud-estul României, din toate punctele de vedere.

Schimbarea survenită la guvernarea ţării în acest final de an, nu a fost benefică nici pentru primar şi nici pentru proiectele de dezvoltare a oraşului.

Este posibil ca Primăria să angajeze noi împrumuturi pentru a putea duce la bun sfârşit proiectele aflate deja în derulare sau propuse pentru anul viitor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!