Publicat la: 27.09.2020. 13:28 / 230 views

SAVA ȘI ROMANESCU AU VOTAT PENTRU BUZĂU. CANDIDAŢII LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN AU VOTAT DIN ZORI

Candidații care aspiră la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Buzău au intrat la vot încă de la primele ore ale dimineții. Cu toții au declarat că speră ca votul lor să schimbe în mai bine județul și viața buzoienilor. Au intrat în secția de votare, respectând întocmai regulile sanitare și de distanțare obligatorii în această zi specială.

sava 1 sava 2

La ora 8.30, candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) din Buzău, George Sava, s-a prezentat la secția de votare din cartierul Orizont.

După ce i s-a luat temperatura la intrarea în secție, candidatul la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Buzău și-a dezinfectat mâinile și a pus apoi ștampila pe cele patru buletine de vot.

romanescu 1 romanescu 2

Cristinel Romanescu, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, s-a prezentat la secția de votare din școala 1 însoțit de familie  și a votat pentru viitorul județului Buzău.

Ambii candidați au adresat mulțumiri buzoienilor pentru că au ieșit la vot și i-au îndemnat să treacă cu bine peste această pandemie, care s-a răspândit în toată lumea. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!