Publicat la: 10.11.2019. 12:34 / 462 views

VOT CU URNA MOBILĂ, LA SPITAL. 66 DE PACIENȚI AU SOLICITAT SĂ VOTEZE LA PREZIDENȚIALE

66 de pacienti, internati pe diferite sectii ale spitalului judetean din Buzau si-au declarat intentia de a vota astazi,  la alegerile prezidentiale. Pentru acestia, au fost aduse doua urne mobile, de la sectiile 65 si 66. Alegatorii netransportabili au solicitat urna mobila la pat.

vot spital urna mobilaCoadă formată la urna mobilă, de la Spitalul Județean de Urgenta Buzau. Pacienții și-au așteptat răbdători rândul la vot, alegând să-și exprime sufragiul, în ciuda problemelor de sănătate.

66 de pacienți internați la cea mai mare unitate spitalicească din județ  și-au declarat, în prealabil, intenția de a vota la alegerile prezidențiale. Pentru aceștia, au fost mobilizate două echipe, împărțite pe etaje, astfel ca pacienții să poată vota cât mai repede. Alegătorilor netransportabili li s-a adus urna mobilă lângă pat.

Pacienții au declarat că au preferat să-și exercite dreptul la vot, în ciuda bolii și a durerilor, pentru a-și face datoria de cetățeni.

Demersurile pentru votul cu urna mobilă s-a făcut în urmă cu o săptămână, acunci când cei internați în spital au avut posibilitatea de a  se înscrie pe listele speciale.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!