Publicat la: 17.09.2020. 18:36 / 453 views

VOR TREI PUNCTE LA CONSTANȚA. GLORIA PLEACĂ SĂ CÂȘTIGE CU ECHIPA LUI IANIS ZICU

Atmosfera excelenta in lotul Gloriei, dupa prima victorie din campionat, 2 la 1 cu Universitatea Cluj. Fara accidentari in lot si cu un ascendent moral considerabil, elevii lui Ilie Stan merg la Constanta pentru a castiga, impotriva echipei lui Ianis Zicu.

antrenament fotba 2Ilie Stan nu ia în calcul un eșec împotriva celor de la Farul. După rezultatul cu Universitatea Cluj, dar mai ales după jocul prestat, tehnicianul buzoian este convins că elevii săi pot obține cele 3 puncte și cu echipa de la malul mării. Fostul internațional avertizează totuși că Farul este un adversar dificil, în ciuda eșecului din etapa trecută, cu Timișoara.

Ieri, Gloria a disputat un meci amical cu CSM Focșani, buzoienii câștigând lejer, cu 6 la 1. Ilie Stan a ținut să ofere minute de joc și fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în primele trei partide ale campionatului.

Partida dintre Farul și Gloria se dispută sâmbătă, de la ora 11. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!