Publicat la: 20.06.2018. 18:11 / 697 views

VOR SĂ „PESCUIASCĂ” 3 PUNCTE, LA SARICHIOI. GLORIA DISPUTĂ ÎN WEEKEND PRIMA MANŞĂ A BARAJULUI

Buzoienii pleacă din postura de favoriţi, în dubla cu Pescăruşul Sarichioi. Prima manşă a barajului se dispută sâmbătă, pe terenul tulcenilor, de la ora 18. Suporterii care s-au înscris pe liste pentru a merge în deplasare împreună cu echipa sunt aşteptaţi în faţa stadionului, la ora 12.

timisZiua de sâmbătă va fi una dintre cele mai importante în istoria tinerei grupări buzoiene. Gloria merge în Deltă, pentru a disputa prima manşă a barajului de promovare, cu Pescăruşul Sarichioi. Elevii duo-ului Vasile Tudose – George Timiş vor fi încurajaţi şi de 50 de suporteri. Tulcenii sunt văzuţi de staff-ul Gloriei drept o echipă incomodă şi imprevizibilă, mai ales în meciurile disputate acasă. Tulcenii joacă pe un teren cu dimensiuni reduse, la limita acceptată de FRF.

Din fericire, de la Tulcea la Sarichioi se poate ajunge cu autocarul, astfel că fanii ce vor face deplasarea nu vor fi nevoiţi să achite costurile unui drum cu şalupa. 30 de km sunt de la Tulcea pînă în localitatea de lângă lacul Razim.

Pentru barajul de sâmbătă, lotul Gloriei este în întregime valid. Singurul care a acuzat ceva probleme minore a fost Gabi Mihăescu, înlocuit în meciul cu Voinţa Lanurile. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!