Publicat la: 28.08.2019. 18:27 / 764 views

VOM AVEA APĂ CALDĂ SÂMBĂTĂ. AUTORITĂŢILE DAU ASIGURĂRI ÎN ACEST SENS

Cel mai probabil, sâmbătă, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor avea apă caldă la robinete. Este afirmaţia directorului RAM Buzău care dă asigurări că se fac eforturi în acest sens. Lucrările ce ar mai trebui realizate nu mai sunt foarte complicate şi este foarte probabil ca vineri să se facă deja probele în instalaţii.

pt dorobanti 2După o săptămână în care au stat fără apă caldă la robinete, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire încep să se întrebe când se va relua furnizarea. Cel mai probabil, spune directorul RAM, sâmbătă buzoienii vor avea din nou apă caldă la robinete.

Lucrările ce mai sunt necesare pentru a putea porni instalaţia nu sunt foarte complicate, astfel că vineri s-ar putea face deja proba în instalaţie. Astfel, cei aproximativ 6000 de abonaţi rămaşi la RAM nu vor mai suferi din lipsa apei calde.

În data de 21 august, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără apă cladă la robinete. La momentul respectiv, autorităţile promiteau că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a relua furnizarea, în regie proproie, din data de 26 august. Astăzi s-a făcut anunţul că serviciul se va relua sâmbătă, 31 august. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!