Publicat la: 04.04.2019. 18:10 / 752 views

VOLEIUL BUZOIAN, CU DOUĂ ECHIPE ÎN ELITĂ. ECHIPELE LOCALE SUNT FAVORITE LA PROMOVARE

Echipele de volei ale Gloriei au şansa de a promova în elită, la numai un an de la formarea secţiei. Fetele susţin turneul de baraj în acest weekend, in timp ce băieţii se vor bucura de statutul de gazda, în turneul final pentru promovarea în Liga I. Cu încă două echipe în eşaloanele de elită, Buzăul ar avea, de la anul, şase echipe în Liga întâi.

volei 1Weekend decisiv, pentru echipa de volei feminin a Gloriei. Buzoiencele vor participa la turneul final de promovare în divizia A1 găzduit de sala Iftimie Elisei, din Medgidia.

Cele mai bune patru echipe din seria est, Gloria, Rapid, Voluntari şi CS Medgidia vor lupta pentru primele două locuri care duc în elita voleiului feminin românesc. Dupa evoluţiile din sezonul regulat, Gloria, alături de gazdele de la Medgidia, pornesc în competiţie cu statutul de favorite.

Echipa de băieţi are, de asemenea, şansa promovării în Liga 1, graţie  faptului că turneul final de promovare va fi găzduit de Buzău.

Dacă ambele echipe ale secţiei de volei vor promova în elită, Buzăul va fi reprezentat, de la anul, de şase echipe, la cel mai înalt nivel al competiţiilor interne. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!