Publicat la: 11.07.2019. 18:16 / 500 views

“VOI DA ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR!” ŞANTIER LA “BRĂTIANU”, SPRE SFÂRŞITUL LUNII

Lucrările de reabilitare a clădirii fostului Spital Brătianu ar fi trebuit demarate încă din primăvară, însă birocraţia a făcut ca, până acum, să nu fie amenajat nici măcar şantierul. Astăzi, şeful Consiliului Judeţean a dat de veste că problemele care ţineau pe loc execuţia au fost rezolvate.

bratianuÎn aceste condiţii, mai este necesar încă un vot în Consiliul Judeţean, fapt care se va întâmpla la sfârşitul acestei luni. Preşedintele Neagu declară că, imediat după aprobarea din miniparlamentul judeţean, va da şi ordinul de începere a lucrărilor. 

Proiectul privind reabilitarea clădirii de pe bulevardul Nicolae Bălcescu are o valoare de aproape 4 milioane de euro, cu o finanţare europeană. Imobilul se va transforma în centru cultural. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!