Publicat la: 06.02.2018. 19:29 / 933 views

VIZITELE PE SECŢII, INTERZISE SAU CONTROLATE RIGUROS. DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ IA MĂSURI PREVENTIVE

De mâine se introduc restricţii drastice pentru vizitatori în toate spitalele din judeţul Buzău. Astăzi, Direcţia de Sănătate Publică a cerut tuturor unităţilor medicale cu paturi să ia măsuri de interzicere sau, după caz, de acces controlat igienico-sanitar. Decizia a fost luată pe fondul numeroaselor cazuri de gripă confirmate în întreaga ţară.

pediatrie-3Interzis sau acces controlat! Sunt regulile ce le vor fi impuse vizitatorilor care vor să meargă pe secţiile unităţilor spitaliceşti cu paturi. Decizia aparţine medicilor din Direcţia de Sănătate Publică.

Regulile de acces vor trebui respectate cu stricteţe.

În aceste condiţii, în cel mai scurt timp, responsabilii spitalelor din judeţul Buzău ar trebui să se conformeze şi să aplice dispoziţia, ca atare.

Nivelul cazurilor de viroze respiratorii din judeţul Buzău nu este acum la cote alarmante. Dimpotrivă, cifra arată scăderi faţă de anul trecut şi faţă de luna anterioară raportării celor peste o mie de îmbolnăviri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!