Publicat la: 25.08.2016. 17:23 / 329 views

VIZITĂ MINISTERIALĂ ANULATĂ. DELEGŢIA ROMÂNO-KUWEITIANĂ, IMPLICATĂ ÎN ACCIDENT

O vizită ministerială programată astăzi la Buzău a fost anulată, după ce delegaţia demnitarilor a fost implicată într-un accident. Ministrul Agriculturii şi omologul său din Kuweit au fost răniţi, alături de translator şi şofer, în urma unui eveniment rutier ce a avut loc la ieşire din municipiul Slobozia. Delegaţia ar fi trebuit să ajungă la mai multe fabrici din Buzău.

ministru si kuweitianAstăzi după-amiază, oaspeţii de seamă ar fi trebuit să aibă mai multe întrevederi la fabrica de legume-fructe, la o unitate de procesare carne de pasăre şi la un abator de ovine din Verneşti.

La orele dimineţii, însă, coloana oficială care se îndrepta către o locaţie din Ialomiţa a fost implicată într-un accident, pe DN 21, la ieşire din Slobozia. Maşina, în care se aflau ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, omologul său din Kuweit şi translatorul, a acroşat un alt autovehicul care oprise pe dreapta, în încercarea de a face loc coloanei de demnitari. Şoferul maşinii oficiale şi ceilalţi trei ocupanţi au ajuns la un spital din Slobozia, cu răni uşoare, demnitarii fiind apoi transferaţi, conform unor protocoale stricte, la o unitate medicală din Capitală. 

În aceste condiţii, vizitele programate la cele trei locaţii din Buzău au fost anulate. La întâlniri urma să participe şi prefectul Aurelia Mitrea.

Proiectele de investiţii în agricultură despre care s-ar fi discutat la aceste întâlniri ar fi avut ca ţintă şi promovarea produselor autohtone pe pieţele din Kuweit. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>