Publicat la: 25.09.2018. 18:16 / 379 views

VIZITĂ IMPORTANTĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU. ŞEDINŢĂ DE LUCRU ROMÂNO-SPANIOLĂ

Astăzi a a avut loc o întalnire de lucru a Consiliului Judeţean Buzău cu reprezentanţi ai autorităţilor locale din regiunea La Rioja – Spania. Din delegaţia spaniolă au făcut parte Consulul general al României la Bilbao dar şi singurul român ajuns primarul unei localităţi din Spania.

spanioli cj 3Întâlnirea de lucru de astăzi, de la Consiliul Judeţean, la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale din regiunea La Rioja – Spania, vine în urma unui parteneriat deja format şi chiar a unor relaţii de prietenie stabilite de-a lungul timpului.

Din delegaţia de astăzi a făcut parte şi Consulul general al României la Bilbao, buzoianul Marian Popescu.

O surpriză plăcută a fost prezenţa singurului român ajuns primar al unei localităţi din Spania.

Întânirea de la Consiliul Judeţean s-a mutat apoi la Muzeul Judeţean, după care delegaţia a vizitat şi Fabrica de Bere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>