Publicat la: 24.05.2018. 18:22 / 521 views

VIZITĂ DE MONITORIZARE LA COLEGIUL TEHNIC. SE VERIFICĂ MODUL DE IMPLEMENTARE A PROIECTELOR

Zi extrem de emoţionantă astăzi la Colegiul Tehnic. A avut loc o vizită de monitorizare din partea Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. Monitorii au venit să verifice modalitatea de implementare a proiectelor pe fonduri europene, dar şi pentru a sta de vorbă cu elevii beneficiari ai acestor programe.

colegiul tehnic eleviEste un lucru ştiut faptul că la Colegiul Tehnic se implementează proiecte pe fonduri europene, iar beneficiarii direcţi ai acestor programe sunt elevii. Astăzi, la unitatea de învăţământ a avut loc o vizită de monitorizare din partea Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. Ziua nu a fost lipsită de emoţii.

În urma vizitelor anterioare, monitorii au avut doar cuvinte de laudă, şi chiar au recomandat Colegiul Tehnic ca model de bune practici. Lucrurile nu ar avea de ce să stea altfel de această dată.

În urma acestei vizite, monitorii veniţi din partea Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale vor redacta şi o serie de concluzii şi recomandări, dacă va fi cazul.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!