Publicat la: 13.03.2017. 19:00 / 984 views

VIZITĂ DE LUCRU, SAU ELECTORALĂ? ŞEFUL FRF, ÎN SILENZIO STAMPA, LA BUZĂU

Vizita de curtoazie a preşedintelui FRF, la Buzău. Însoţit de buzoianul Gabriel Bodescu, Răzvan Burleanu a asistat la trei partide de fotbal într-o singură zi: un meci de liga a cincea şi două de futsal. Preşedintele Federaţiei  a refuzat, însă, un dialog cu presa locală.

burleanu 1Însoţit de secretarul general adjunct al federaţiei, Gabi Bodescu, de Ciprian Paraschiv, directorul dezvoltării în cadrul FRF, şi de Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Răzvan Burleanu a asistat, mai întâi, la un meci de liga a V-a, pentru ca apoi să vizioneze, pe viu, meciurile echipelor locale de futsal, Fortius şi Luceafărul. Burleanu s-a interesat de infrastructura cluburilor din judeţ dar şi de respectarea regulamentelor impuse de AJF, cu privire la obligativitatea echipelor de juniori.

Supărat, probabil, din cauza deciziei municipalităţii de a anula proiectul centrului de excelenţă, Răzvan Burleanu a declinat orice dialog cu presa locală.

Cum până la alegerile din FRF mai este doar un an, oamenii din sport susţin că vizita lui Burleanu a fost una electorală. Cum în Adunarea Generală judeţul nostru va conta cu 8 voturi, vizita lui Burleanu este cât se poate de justificată. Şefii de la AJF neagă această ipoteză şi suţin că vizita la Buzău a fost una cât se poate de firească

Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc în prima jumătate a anului 2018. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!