Publicat la: 28.04.2017. 18:10 / 4.723 views

VITEZĂ FATALĂ. O FEMEIE A MURIT, COPILUL ÎN SPITAL

O femeie a murit iar copilul său a fost internat de urgenţă la spital, în urma unui accident produs astăzi pe drumul judeţean spre Ţinteşti. Aflată la volanul unui autoturism, femeia a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un pom de pe marginea şoselei. Potrivit Poliţiei, conducătoarea auto nu a adaptat viteza într-o curbă.

acc tintestiTragedia s-a produs în această după-amiază. O femeie de 38 de ani conducea un autoturism şi se afla în maşină cu fiica sa, pe drumul judeţean spre Ţinteşti.

La un moment dat, a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit în decor, izbindu-se puternic de un pom. Impactul a avut loc pe partea şoferiţei. La faţa locului a ajuns un echipaj de la SMURD şi de la descarcerare.

Din păcate, manevrele de resuscitare au fost în zadar. Fetiţa, în vârstă de 7 ani, a supravieţuit, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit Poliţiei, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

La faţa locului a ajuns şi viceprimarul comunei Ţinteşti, care a spus că zona unde s-a produs tragedia este una periculoasă pentru şoferi.

Pe perioada cercetărilor efectuate de poliţişti, traficul pe drumul judeţean spre Ţinteşti a fost oprit. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!