Publicat la: 14.04.2020. 18:28 / 585 views

“VIRUSUL NU ARE CRITERII DE SELECŢIE!“ – MESAJUL MEDICULUI BUZOIAN DIANA SĂRARU

Campus TV continuă seria difuzării mesajelor transmise din prima linie, de la medici buzoieni care activează în spitale din Capitală. Mesajul de astăzi vine de la doctorul Diana Maria Săraru, de la Institutul Clinic Fundeni.  

diana sararuBuzoianca Diana-Maria Săraru este doctor imagist la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti. Zilnic, monitorizează evoluţia stării de sănătate a pacienţilor cu Covid-19, atât în laboratorul de la Institutul Fundeni, cât şi prin telemedicină, de acasă. Periodic, vine şi la Buzău, unde colaborează cu o clinică din oraş. Medicul le transmite buzoienilor despre cât de importantă este distanţarea socială, dar şi îndemnul de a sta în case, pe cât posibil.  

Nu în ultimul rând, medicul Diana Săraru avertizează asupra rapidităţii răspândirii temutului virus şi le transmite buzoienilor să ia în serios mesajele transmise de autorităţi şi de cei aflaţi în prima linie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!