Publicat la: 26.06.2020. 18:43 / 978 views

VIOREL ȘTEFU, DIRECT SECRETAR GENERAL AL PNL. FOSTUL ȘEF AL IPJ A FOST PREZENTAT ASTĂZI

PNL a prezentat astăzi o achiziție importantă. Fostul comandant al Poliției buzoiene, Viorel Ștefu, a ales să intre în barca liberalilor, la câteva luni după ce și-a dat demisia din PRO România. Ștefu a primit deja o funcție importantă, cea de secretar general al organizației județene.

liberali stefu

Fostul șef al IPJ Buzău a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, de către liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, candidat la președinția Consiliului Județean. Ștefu a fost ales deja secretar general al filialei județene.

Viorel Ștefu a precizat că a avut mai multe oferte, dar că a ales PNL.

La conferința de presă de astăzi a participat și candidatul PNL la fotoliul de primar, medicul Adrian Zoican, având pentru prima dată declarații oficiale de la nominalizarea sa în lupta pentru Palatul Comunal.

Pe de altă parte, fostul comandant al IPJ Buzău și ex-secretar de stat în M.A.I., Viorel Ștefu, a menționat că, deocamdată, nu s-a pus în discuție o eventuală candidatură la vreo funcție în cadrul alegerilor locale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!