Publicat la: 30.08.2019. 19:19 / 5.389 views

VINE APA CALDĂ! S-A DAT DRUMUL LA CAZAN PENTRU APROXIMATIV 6.000 DE APARTAMENTE DIN BUZĂU

După o săptămână în care s-au descurcat fară apă caldă, peste 6.000 de familii din municipiul Buzău primesc o veste bună. Regia Autonomă Municipală a pus în funcțiune cazanul instalat la un punct termic din Dorobanți, sursa nouă de distribuție a agentului termic în sistem centralizat.

apa calda robinete  pt dorobanti 2  

Printr-un comunicat de presă emis în această după-amiază, conducerea RAM Buzău anunță că buzoienii care au apartamentele racordate la sistemul centralizat vor avea din nou apa caldă, începând din această seară. Cazanul preluat din curtea Ecogen, montat în PT 4 – Dorobanți, a fost pus în funcțiune, fapt care va face posibilă asigurarea apei calde, progresiv, pentru cele peste 6.000 de familii afectate până acum.

Responsabilii Regiei precizează că se continuă lucrările de transformare a unor puncte termice în microceturi, astfel încât să poată fi furnizată căldură în sezonul rece.

În urmă cu o săptămână, producătorul Ecogen a decis sistarea agentului termic pentru încălzirea apei calde, din cauza unor neînțelegeri cu autoritățile locale și RAM Buzău. Săptămâna trecută, Regia se afla deja în faza finală de montare a unui sistem alternativ de furnizare a apei calde. (Mihai Bunăziua)

comunicat ram apa calda

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!