Publicat la: 05.04.2021. 19:13 / 348 views

VIN MEDICII LA BUZĂU. INTERES PENTRU POSTURILE SCOASE LA CONCURS

Veste bună dinspre sistemul sanitar buzoian. Mai mulți medici au arătat interes pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău, iar în unele cazuri sunt  chiar mai mulți candidați pe post.

upu hol 2După mulți ani în care posturile scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău rămâneau fără ecou, iată că situația s-a schimbat. Șase medici și-au arătat interesul pentru a profesa în cea mai mare unitate spitalicească buzoiană.

De reținut este faptul că medicii care doresc să se alăture echipei Spitalului Județean de Urgență  Buzău vor fi sprijiniți cu tot ce au nevoie pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții bune și li se va da tot concursul pentru a-și valorifica competențele, a avansa în profesie și a se implica în deciziile importante privind activitatea lor curentă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!