Publicat la: 31.10.2017. 19:05 / 1.611 views

VIJELIE ŞI NINSOARE, LA LOPĂTARI. VÂNTUL A BĂTUT CU PESTE 100 DE KM PE ORĂ

Acoperişuri distruse, alimentarea cu energie electrică întreruptă de mai multe ori şi o sperietură zdravănă pentru locuitorii satelor de munte din Buzău. La Lopătari, vântul a suflat cu viteze de până la 100 de km/h, fapt nemaiîntalnit nici de cei mai în vârstă locuitori din zonă.

vijelieUrgie, la Lopătari. Vântul a suflat, ieri, cu rafale de peste 100 de kilometri pe oră, producând pagube însemnate. Mai multe acoperişuri au fost avariate şi s-au înregistrat defecţiuni şi la unele relee de telefonie din zona montană. Oamenii din Lopătari au trebuit să suporte şi întreruperea alimentării cu energie electrică, în repetate rânduri. Localnicii, chiar şi cei mai în vţrstă, spun că n-au mai trăit asemenea intemperii. Unora le-a fost pur şi simplu frică să iasă din case.

Preţ de cîteva zeci de minute, în Lopatari a nins ca în toiul iernii. Graţie temperaturii peste zero, zăpada nu s-a aşternut. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!